ponedeljek, 27. maj 2013

PART 2

Pisalo je "@justinbieber: chillin with my babe" hitro sem odprla tweet in tam je bila povezava na instagram. Kliknila sem nanjo. Pričakovala sem Justina in Seleno, vendar je bila na sliki Jazmyn. Taka srčka sta bila z Justinom. Sliko sem takoj pokazala Evi in obe sva začele stokati po avtobusu. Nato pa me je Eva vprašala "kaj zdej sta Selena pa Justin skupi?" pogledala sem jo in ji rekla "nevem, nobeden ne ve, upam da ne'' ona pa mi je prikimala. Zadnje čase sploh nisem vedela kaj naj si mislim o Seleni, enkrat mi je bila vredu, spet v drugo pa sem jo prezirala na vse možne načine. 

Avtobus je kmalu prispel pred šolo. Skupaj z Evo sem odšla v garderobo se preobula in odšla k pouku. Bili sva že malo pozni, ker je avtobus zamujal. Ko sva prišle v razred sva se lepo opravičili in usedli na svoja mesta. Ker smo naslednjo uro pisali angleščino, sem se med zgodovino učila saj si doma nisem niti enkrat prebrala. Sama nimam nobenih težav z angleščino in mi kar gre, zato me ni skrbelo. Kontrolna je bila precej dolga, vendar lahka, zajemala je bistvo, vse čase in tekočo snov. Preostanek pouka je potekal normalno, dogajalo se ni nič posebnega. Ob koncu pouka sem se še odpravila na vaje za valeto, ker igram v nekem skeču. Res sem ljubila igranje, igrala sem že v ogromnih gledaliških predstavah, to je bila moja strast. Zatem sem se odpravila domov. 

Takoj sem odšla na svoj Macbook in preverila vse o Justinu. Obiskala sem twitter, facebook, ter razne spletne strani. Ker pa mi je čez čas postalo dolgčas, sem se odločila da bom začela Justinu twittati random twitte. Res sem se zabavala ob tem, kar naenkrat pa sem na mobitel prijela nov twett od Justina. WUUUUUTTTT THE FUCKKKKKKK. Na stol me je pribilo kot še nikoli. 

- - - 
kako se vm zdi?

2 komentarja:

  1. Naapreej nujno :)) kdaj bo nasledni del ? +dobro pises <3

    OdgovoriIzbriši
  2. wooooo ful noro pišeš NAPREJJ!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši